Amrop Göteborg söker en Researcher

Amrop är en av de ledande chefsrekryteringsfirmorna globalt, och under de 30 år som vi har varit aktiva på den svenska marknaden har vi kommit att bli en av de högst rankade chefsrekryteringsfirmorna i landet. I Göteborg är vi ett tight team på två partners och en admin som snart flyttar in i fantastiska lokaler på Victoriagården, dvs den nya innergården mellan Södra Larmgatan 16 och Vallgatan 21. Vi söker nu dig för att göra vårt team ännu starkare!

Vad du kommer göra hos oss

Vår kärnverksamhet är inriktad på att hitta rätt kandidater till ledande befattningar inom näringslivet och majoriteten av våra kunder är återkommande. Professionalism och relationsbyggande är därför otroligt viktigt inom vår bransch.

Som Researcher hos oss kommer du att ansvara för researchprocessen i några av de pågående uppdragen.  Beroende på senioritet, så kan rollen utformas på olika sätt. En yngre person kan ha alla möjligheter att växa inom bolaget. I början kommer man då initialt att mestadels fokusera på de administrativa delarna av jobbet för att på sikt växa in i rollen som researcher. En mer senior person kan lite snabbare börja ta en mer aktiv roll i teamet med att genomföra förstaintervjuer i vissa uppdrag.

I dina uppdrag som ansvarig Researcher är du en aktiv del av hela rekryteringsprocessen. Du jobbar i team med en eller flera partners där du projektleder uppdragen och ansvarar för ’desk research’, telefonintervjuer samt för att hålla ihop och driva rekryteringsprocessen framåt. Du bidrar även i kundmöten vid införsäljning av nya uppdrag samt vid kontinuerliga presentationer och avstämningar under processens gång.

Jobbet som Researcher är både relationsskapande och analytiskt tillfredsställande då du ansvarar för att hålla en kontinuerlig kontakt med kund och kandidater samtidigt som du tillsammans med adminteamet assisterar med logistik och administration i såväl det dagliga arbetet på kontoret som i researchprocesserna.

Vem vi tror att du är

Vi tror antingen att du är relativt nyexaminerad och med 1–2 års arbetslivserfarenhet eller mer erfaren inom ett närliggande arbete. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift och vi tror att du är allmänbildad samt har ett genuint intresse för näringslivet.

Du är en ambitiös och driven person som är villig att lägga in en extra växel när det behövs, och som är nyfiken inför nya utmaningar och situationer. Din höga kapacitet och ditt driv får dig att ständigt leverera utöver våra förväntningar.

Att ha en hög social kompetens och en utåtriktad personlighet är otroligt viktigt inom vår bransch. Vi är därför övertygade om att du är en mästare på att hantera relationer och att du är service minded ut i fingerspetsarna.

Hur det är att jobba hos oss

Vi är tre personer som jobbar på Göteborgskontoret, och 15 personer baserade i Stockholm, som känner varandra ganska väl. Det är en icke-hierarkisk miljö där man förväntas att kunna arbeta i olika teamkonstellationer samt bidra till den allmänna utvecklingen av verksamheten. Kulturen präglas av transparens, då vi sitter i ett öppet landskap, och en mentalitet av frihet under ansvar. Alla är ambitiösa och jobbar hårt samtidigt som vi värdesätter vår fritid och att ha roligt tillsammans på After Works, middagar och liknande.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team så skicka in din ansökan så snart som möjligt till sandra.poulsen@amrop.se. Urvalet sker löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.